Restauranter i Oslo

New Delhi - Indisk Restaurant Oslo
Leie kokk fra New Delhi

Leie kokk fra New Delhi

Vil du leie en dyktig kokk som lager nydelig mat til dere? New Delhi er både et trygt og spennende valg. Med oss i hus kan du lene deg tilbake og nyte selskapet.

Restaurant til leie

Restaurant til leie

Tenk å ha en restaurant helt for seg selv – Nå er New Delhi Restaurant til leie for å romme både store og små begivenheter. Hos oss ser du Oslo fra sin beste side.

Nye restauranter vest i Oslo

Nye restauranter vest i Oslo

Vi har nyåpnet i moderne lokaler på Tjuvholmen, men maten er fortsatt den samme. Vi byr på herlige fristelser fra de mest eksotiske hjørner av India. Velkommen for en smaksopplevelse utenom det vanlige.

Restaurant på Aker Brygge

Restaurant på Aker Brygge

Hos New Delhi kan du kose deg med asiatisk mat i hyggelige omgivelser. Restauranten drives av familien Singh, som har servert mat til Oslos innbyggere i over 40 år. Her får du en smaksopplevelse av de sjeldne.

Indisk Oslo sentrum

Indisk Oslo sentrum

Er du på utkikk etter autentisk indisk i Oslo? For å få en av byens beste indiske restauranter har vi satt sammen et kokkelag av internasjonalt anerkjente mesterkokker. Menyen er oppgradert med en moderne, spennende vri.

Beste restaurant Oslo

Beste restaurant Oslo

Mens restauranten var stengt i 2020, benyttet vi anledningen til å gjøre noen spennende endringer. New Delhi er en av Oslos beste restauranter med indisk mat. Book bord hos oss, og se selv om vi har byens beste Tikka Masala!

Indisk Frogner

Indisk Frogner

New Delhi holder til på Tjuvholmen, og byr på den beste indiske opplevelsen i byen. Vi har en stor og variert meny med noe for enhver smak. Book bord her for å oppleve et komplett festmåltid – opplev ekte indisk mat.

Beste restauranter i Oslo

Beste restauranter i Oslo

New Delhi er blant de beste restaurantene i Oslo. Vi tilbyr mat laget på ekte indisk vis. Velkommen til en kulinarisk reise gjennom India! Det er denne matkulturen som har gjort New Delhi til en av byens beste restauranter.

Restaurant Oslo sentrum

Restaurant Oslo sentrum

Etter nesten 40 år i Øvre Slottsgate har vi nå flyttet til moderne lokaler på Tjuvholmen. Nesten alt er nytt, men dere kommer til å kjenne oss igjen. Vi kalles smaken av New Delhi. Vårt mål er å gi deg den beste restauranten i Oslo sentrum.

Indisk restaurant Oslo sentrum

Indisk restaurant Oslo sentrum

Ta turen til vår flotte restaurant New Delhi hvis du ønsker en deilig, kulinarisk opplevelse i moderne omgivelser. Vi byr på eksotisk indisk mat, laget av autentiske oppskrifter fra India – med vår egen moderne vri. 

Anbefalte restauranter Oslo

Anbefalte restauranter Oslo

Ser du etter restauranter i Oslo, kan vi anbefale vår indiske restaurant New Delhi. Vi har plass til 100 gjester i moderne lokaler på Tjuvholmen, og tilbyr drop-in, reservering, catering og take-away.

Spisesteder i Oslo sentrum

Spisesteder i Oslo sentrum

New Delhi får stadig god omtale i avisene, og har flere ganger vunnet kåringer som byens beste indiske restaurant. Vi åpnet nettopp i nye lokaler på Tjuvholmen hvor vi byr på mat fra det indiske kjøkken.

Indisk i Oslo

Indisk i Oslo

Du trenger ikke reise til India for å smake på indisk mat. Hos New Delhi får du servert tradisjonelle retter, ofte med en moderne vri. Hos oss møter street food fine dining i et moderne konsept. Velkommen til oss.

Indiske restauranter Oslo

Indiske restauranter Oslo

Hos oss på New Delhi får du en smaksopplevelse av de sjeldne, og vi serverer mat fra alle hjørner av India. Menyen er preget av det nordvestlige kjøkken, men du finner også retter fra andre steder i India. 

Bra restauranter i Oslo

Bra restauranter i Oslo

Det er store geografiske forskjeller i India, også på matfronten. Det er sammensetningen av krydderne, som gjør at indisk mat smaker så utrolig fantastisk. De gir fra seg sin egen smak og lukt ut i fra når de tilsettes.

Beste indiske restaurant i Oslo

Beste indiske restaurant i Oslo

Menyen byr på indisk mat, og våre gourmetkokker er spesialisert på det indiske kjøkken, både med tradisjonelle indiske retter og nye retter med en moderne vri.

Indisk restaurant Oslo

Indisk restaurant Oslo

Når du bestiller en tradisjonell indisk matrett hos oss, kan du velge mellom fem styrkegrader: Mild, medium, madra, vindaloo og tandaloo. Bestill bord eller kom innom i dag for en unik matopplevelse. Velkommen til oss!

Indisk restaurant Aker Brygge

Indisk restaurant Aker Brygge

Eksklusive retter med smaker som skiller oss fra andre indiske restauranter. Nyt indisk mat hos oss og gjør middagen om til helaften – bli med på en kulinarisk opplevelse.

Spisesteder i Oslo

Spisesteder i Oslo

Bli med på en reise gjennom Indias kontinenter i vår hyggelige restaurant i Oslo sentrum. Hit kan du ta med hele familien, vennegjengen eller dra på date. Vi tilbyr en smaksopplevelse av de sjeldne. Velkommen til oss!

Restaurant Oslo anbefaling

Restaurant Oslo anbefaling

På New Delhi kan du bestille blant annet fisk, kjøtt, vegetar og tandoori. Våre kyllingretter kommer med sesongens sunneste og mest smakfulle råvarer.

Asiatisk restaurant Oslo

Asiatisk restaurant Oslo

Vi kan tilby et spennende vinkart som er i stadig utvikling. Vi har et stort utvalg av gode viner på flaske. Vi serverer også mineralvann, kaffe, indisk te, gjerne med en avec, cognac, marc, calvados, rom og armagnac.

Oslo indisk restaurant

Oslo indisk restaurant

På det indiske kjøkken må man følge ingrediensene på en reise fra begynnelsen til slutt, der målet er den perfekte retten. Krydderne har en helt egen smak og lukt. Velkommen til New Delhi på Tjuvholmen!

Welcome to New Delhi

Welcome to New Delhi

New Delhi er blitt kåret til den beste indiske restauranten i Oslo år etter år av de største riksavisene i Norge. Vi har perfeksjonert oppskrifter generasjon etter generasjon, samt kunnskap om det indiske kjøkken.

Bestille bord

Du kan også ringe oss på 476 52 724.

Du finner oss på Tjuvholmen allé 2, 0252 Oslo