Restauranten New Delhi er en indisk restaurant som nettopp har åpnet i nye og moderne lokaler sentralt på Tjuvholmen. Restauranten har plass til ca. 100 spisegjester, og har helt siden åpningen i 2012 opplevd stor pågang. Etter at New Delhi flyttet inn i nye lokaler, har vi også oppgradert menyen med noen nye tilskudd.

Er du sulten på indisk mat? Restauranten tilbyr også indisk takeaway. Bestill takeaway eller kom innom restaurant New Delhi i dag for en unik smaksopplevelse.

Hvorfor prøve New Delhi?

New Delhi er en indisk restaurant som ble startet av familien Singh. Den indiske familien startet sin første restaurant i Oslo for 30 år siden, og har siden den gang opplevd stor suksess med nye restauranter. Familien Singh liker å tenke ut av boksen, og overrasker alltid gjestene sine med noe nytt på menyen. I tillegg er familien gode på indiske oppskrifter, og de fleste av menyens retter er basert på oppskrifter som har gått i generasjoner.

Er du sulten på indisk takeaway kan vi anbefale restauranten New Delhi. Vi tilbereder fersk og deilig krydret indisk mat hver eneste dag. Hos oss blir maten laget av indiske gourmetkokker som har spesialisert seg på det indiske kjøkkenet. På menyen finner du et utvalg av både tradisjonelle indiske matretter, og nye retter som har fått en moderne og vestlig vri. Restauranten serverer derfor indisk mat på sitt beste.

Les mer: Spisesteder Oslo

 

Menyen

Familien Singh som driver New Delhi kommer fra den nordindiske delstaten Punjab, og derfor er rettene du finner på menyen først og fremst inspirert av Punjabi-kjøkkenet. Her kjennetegnes matrettene av en forkjærlighet for friske grønnsaker og urter. På menyen finner du autentisk indisk mat som utelukkende er tilberedt av ferske og friske råvarer, og ikke frosne eller hermetiske.

På menyen finner du blant annet retter bestående av fisk, kylling, kjøtt og vegetar, med fyldige sauser og velsmakende krydder. Du kan også prøve en av husets ferdigkomponerte indiske måltider eller spørre etter kokkens anbefalinger. Restaurantens kyllingretter består av sesongens sunne og smakfulle råvarer, med deilige tandoori-sauser.

Tradisjonelt sett inneholder et indisk måltid mange retter som man deler mellom gjestene ved bordet. Slik danner vi en sosial ramme rundt måltidet. Menyen er lagt opp på en slik måte at det er mulig å bestille mange små retter.

Er du allerede en tilhenger av indisk mat, vet du kanskje også at de fleste indiske matretter kommer i fem styrkegrader: Mild, medium, madra, vindaloo og tandaloo. Mild er en god start for nybegynnere og barn. Medium er en anelse for sterk for nybegynnere. Madras er sterk og god. Vindaloo er meget sterk. Tandaloo er supersterk.

Husk å spesifisere styrkegrad og eventuelle andre preferanser når du bestiller indisk takeaway hos New Delhi.

Opplev New Delhi

New Delhi restaurant har servert indisk mat fra det nordindiske kjøkken i hjertet av Oslo siden 2012, og er stolte av fremdeles tilby gjestene en spennende reise gjennom indisk matkultur. Siden åpningen har familien Singh hatt gleden av å servere kanskje den beste indiske maten i byen. Dette tør vi å påstå på grunn av forkjærligheten vi har for indisk kultur, og en forståelse for hva gjestene ønsker.

Ønsker du reservere bord eller bestille takeaway eller catering? Besøk restauranten på Tjuvholmen Allé 2, ta kontakt gjennom skjemaet under eller ring oss på telefon 90 57 59 29.

Bestill bord:

[contact-form-7 id=”12934″]