Indisk mat

New Delhi - Indisk Restaurant Oslo
Leie kokk fra New Delhi

Leie kokk fra New Delhi

Vil du leie en dyktig kokk som lager nydelig mat til dere? New Delhi er både et trygt og spennende valg. Med oss i hus kan du lene deg tilbake og nyte selskapet.

Restaurant til leie

Restaurant til leie

Tenk å ha en restaurant helt for seg selv – Nå er New Delhi Restaurant til leie for å romme både store og små begivenheter. Hos oss ser du Oslo fra sin beste side.

Indisk mat Oslo

Indisk mat Oslo

New Delhi serverer indisk mat i Oslo og familien er stolt av å fremdeles tilby gjestene en reise gjennom indisk matkultur. Maten har gode sauser og rik tekstur. Book bord eller bestill take away.

Asiatisk mat Oslo

Asiatisk mat Oslo

Hos oss kan du bestille fisk, kjøtt, vegetar og tandoori, eller du kan prøve en av husets ferdigkomponerte indiske matretter. Vi har blant annet klassiske retter som kylling tikka masala og et stort utvalg naan brød.

Indiske restauranter

Indiske restauranter

Vi tilbyr også et spennende vin- og drikkekart. Restauranten har et stort utvalg av gode viner, cocktails og mineralvann. Velg mellom 5 styrkegrader på maten: Mild, medium, madra, vindaloo og tandaloo.

Indisk restaurant

Indisk restaurant

Fra vår smaksmeny kan man bestille tre eller fem retter som er satt sammen slik at flere kan dele. Vi har også street food i porsjoner som egner seg til lunsj. Er du sulten på mer, kan du bestille i vanlige middagsporsjoner.

Pakistansk mat

Pakistansk mat

New Delhi restaurant har servert mat i hjertet av Oslo siden 2012, og er stolte av å tilby gjestene en reise gjennom indisk og pakistansk matkultur i nye lokaler på Tjuvholmen. På menyen finner du også små retter som kan deles.

Indisk mat Oslo take away

Indisk mat Oslo take away

Menyen er spesielt tilpasset sosiale sammenkomster, ved at rettene enkelt kan deles mellom deg og dine venner. Du kan også velge eksklusive retter helt for deg selv. Bestill indisk take away eller kom innom restauranten.

Bestille bord

Du kan også ringe oss på 476 52 724.

Du finner oss på Tjuvholmen allé 2, 0252 Oslo