Catering og takeaway

New Delhi - Indisk Restaurant Oslo
Leie kokk fra New Delhi

Leie kokk fra New Delhi

Vil du leie en dyktig kokk som lager nydelig mat til dere? New Delhi er både et trygt og spennende valg. Med oss i hus kan du lene deg tilbake og nyte selskapet.

Restaurant til leie

Restaurant til leie

Tenk å ha en restaurant helt for seg selv – Nå er New Delhi Restaurant til leie for å romme både store og små begivenheter. Hos oss ser du Oslo fra sin beste side.

Catering i Oslo

Catering i Oslo

Vi tilbyr catering i Oslo og leverer rett til arrangementet ditt. Vi har meny som passer alle. Ønsker du å komme til oss for å smake på maten før arrangementet, kan du trygt gjøre det i våre hyggelige lokaler.

Indisk takeaway Oslo

Indisk takeaway Oslo

Autentisk indisk mat består av friske råvarer, og er spennende og krydret. Bestill indisk takeaway for å slippe middagbekymringer. Du kan enkelt bestille på telefon, på Wolt eller komme innom oss i restauranten. 

Catering indisk mat

Catering indisk mat

Vi har en variert og spennende meny som du kan bestille fra. Våre kokker kan også sette sammen en egenkomponert meny, basert på de rettene vi allerede serverer i restauranten.

Indisk catering

Indisk catering

Kan vi friste med indisk catering? Bestiller du catering gjennom New Delhi, kan vi tilby deilige retter for enhver smak. Vi følger opp dine ønsker og behov, og tilbereder et festmåltid som vil glede små og store.

Bestille bord

Du kan også ringe oss på 476 52 724.

Du finner oss på Tjuvholmen allé 2, 0252 Oslo