Visste du at New Delhi tilbyr takeaway i Oslo? Ring oss på 47652724 for å hente selv i restauranten på Tjuvholmen. 

Vi tilbyr deilig, indisk takeaway som kan hentes i restauranten på Tjuvholmen og nytes hjemme i din egen stue. Det passer fint for deg som har lyst på god mat, men som ikke vil spise ute. 

På menyen vår finner du nydelige, indiske spesialiteter som vi tilbereder fra bunnen av. Vi kan blant annet friste med populære indiske streetfood-retter som Amritsari Tikki, indisk grillmat som Tandoori Lamb Chops eller verdensberømte indiske retter som Butter Chicken. Våre indiske stjernekokker tilbereder både klassisk og moderne mat, laget på ekte indisk vis. 

Beste takeaway i Oslo

Restaurant New Delhi har flere ganger blitt kåret til byens beste restaurant, og i 2018 flyttet vi inn i moderne lokaler på Tjuvholmen. Her har vi samlet et team av indiske stjernekokker som tilbereder maten fra bunnen av, og som du kan ta med deg rett hjem hvis du ønsker det. 

Vår indiske takeaway i Oslo er så populær at vi har servert stamgjester gjennom generasjoner. Våre gjester kommer tilbake til New Delhi med barn og barnebarn, og etter 40 år i Oslo er restauranten fortsatt fullbooket helg etter helg. 

Har du også lyst til å smake på deilig, indisk mat? Bestill takeaway i Oslo på 47652724, eller reserver et bord for å nyte maten i restauranten. Vi har dessverre ikke anledning til å levere maten, men vi gleder oss til å servere deg. 

Om New Delhi restaurant

New Delhi er en indisk familierestaurant som har blitt drevet av familien Singh i 40 år. På begynnelsen av 1980-tallet kom Sardar Gurdial Singh til Oslo, og arbeidet som den aller første indiske kokken i Norge. Siden da har han vært med på å åpne fire restauranter i den norske hovedstaden. 

Restaurantene til Sardar Gurdial Singh har alltid vært drevet av familien. Hans sønn, Baljit Singh Padda, åpnet restauranten Listen to Baljit, inspirert av indisk gatemat. Baljit er i dag daglig leder av New Delhi. 

På menyen

Vi har lagt stor omtanke i menyen hos New Delhi. Den består av mye spennende, god mat, både tradisjonelle retter som Tikka Masala og moderne streetfood laget med restaurantens egne vri. Vi har også en helt spesiell smaksmeny for to personer, satt sammen på en slik måte at dere kan smake på litt av hvert. 

Velg mellom fisk, kjøtt, kylling eller vegetar. Prøv en av våre klassiske tandoori-retter, eller velg en av husets ferdigkomponerte indiske matretter. Alt vi serverer er proppet med sesongens sunne og smakfulle råvarer, så uansett hva du velger kan vi love en helt spesiell kulinarisk opplevelse. 

Alt du finner på menyen kan nytes i restauranten, eller hentes som indisk take away i Oslo. Vi tilbyr også catering til store og små selskaper.  

Catering med indisk mat

Skal du arrangere selskap, kan vi bistå med maten. Vår visjon er å bevare de indiske tradisjonene, samtidig som vi kombinerer dem med nye tanker og ideer. Menyen vår er godt  tilrettelagt for å deles mellom flere, og derfor passer den perfekt for catering.

Du kan selv velge hvilke retter du ønsker til arrangementet, eller be oss om hjelp hvis du vil ha tips til retter som kan passe sammen. Vi tilbyr også justerbar styrkegrad, slik at dere selv kan velge hvor sterk maten skal være. Skal det være barn til stede ved arrangementet, anbefaler vi vanligvis retter med mildere smaker. 

Kontakt oss på post@newdelhi.no for å bestille catering. Ta med så mange opplysninger om arrangementet som mulig, så ringer vi deg opp i løpet av kort tid. Vi gleder oss til å gjøre selskapet enda bedre med god mat fra New Delhi.