Lunsj Tjuvholmen

Velkommen på deilig, indisk lunsj hos New Delhi på Tjuvholmen. Lørdag og søndag serverer vi også brunsj fra 11-13.30. Er du klar for en smaksopplevelse utenom det vanlige? 

På menyen

Hos New Delhi serverer vi autentiske indiske matretter. Menyen består av tradisjonelle retter fra hele India, ofte med en moderne vri. Hva sier du for eksempel til Scottish Chicken Tikka Masala? Eller Railway Lamb Curry?

Familien Singh, som står bak restauranten, kommer opprinnelig fra Punjab i Nord-India. Menyen er derfor preget av nordindiske kulinariske tradisjoner, men det er også innslag av matretter fra andre deler av landet. India er et digert land, og matrettene som serveres i nord er helt ulikt maten i sør og øst. Det blir derfor ikke helt riktig å omtale “det indiske kjøkken” under ett. 

Er du nysgjerrig på indisk mat? Velkommen til lunsj på Tjuvholmen! Be gjerne servitøren om hjelp til å sette sammen et måltid bestående av flere ulike retter. 

Les også: Brunsj Oslo

Street & Sabzi eller Buns and Road & Rail

Vi har en helt spesiell smaksmeny med mindre porsjoner, som passer perfekt til å deles. Her finner du alt fra street food til klassisk mat med en moderne tvist. 

Rettene på smaksmenyen serveres i tapasstil – små tallerkener (Street & Sabzi) og vanlige tallerkener (Buns and Road & Rail). Street & Sabzi passer godt for et mindre måltid, og Buns and Road & Rail passer hvis du er i humør til litt mer mat – perfekt for lunsj. 

Visste du at? New Delhi er en anbefalt restaurant i Oslo

Velg din styrkegrad på maten

Indisk mat er kjent for å være sterk, og serveres gjerne i saus som er smaksatt med sterke og/eller søte krydder. På krydderpaletten finner vi blant annet chili, sennep, gurkemeie, ingefær og koriander, og av søte kryddere brukes kardemomme, kanel og muskatnøtt. Noen ganger kan indisk mat være litt for sterkt for norske ganer, og derfor kan du velge mellom fem ulike styrkegrader hos New Delhi:

  • Mild
  • Medium
  • Madras
  • Vindaloo
  • Tandaloo

 

Mild passer godt for barn og nybegynnere, eller de som ikke er så glad i sterk mat. Medium kan allerede bli en anelse for sterk for sensitive ganer, men passer vanligvis for de aller fleste. Madras er sterk og god, mens Vindaloo er meget sterk og svært populær i India. Tandaloo er ekstra sterk, og anbefales kun for de som er vant til å spise sterk mat. 

Bestill lunsj på Tjuvholmen

Skal du spise lunsj på Tjuvholmen? Da bør du komme til New Delhi. Vi serverer deilig og god mat som garantert varmer. 

Ta med deg kollegaene dine og kom hit på lunsjmøte! Vi har Chambre Separée som egner seg godt for selskaper på mellom 10 og 18 gjester, og som passer godt til lunsjmøter. Her får dere en lukket avdeling med privat atmosfære, samtidig som dere kan bestille fra den vanlige menyen. 

Reserver bord

New Delhi åpner endelig dørene igjen, og vi gleder oss til å ønske gamle og nye gjester velkommen til deilig indisk mat.