Kokkekurs med indisk mat

Lær deg å lage mat som en stjerne med de prisvinnende indiske kokkene Manish Sharma og Pawan Pal Singh!

Påmeldingen er åpen for arrangementsstart 1. februar 2020.

Påmelding: Telefon 47 65 27 24 eller epost til post@newdelhi.no 

Glem alt du vet om indisk mat!

Bli med på kokkekurs med de anerkjente kokkene Manish Sharma og Pawan Pal Singh. Begge kommer fra prestisjefulle Taj Hotels.

Kurset arrangeres hver helg fra februar 2020.

På kokkekurset deler Manish Sharma og Pawan Pal Singh sine personlige tips og råd, som du enkelt kan bruke på kjøkkenet hjemme. Lær deg hemmelige teknikker og fremgangsmåter som gir indisk mat sin helt spesielle særegenhet.

Informasjon om kurset:

  • Kurset foregår over to helger (lørdag og søndag) fra 10 til 13, totalt 12 timer.
  • Kurssted: New Delhi Restaurant Tjuvholmen
  • Det er plass til mellom 10 og 20 deltakere per kurs
  • Pris: 4999,- kr per person

Sammen med Manish Sharma og Pawan Pal Singh lærer dere å lage helt unike, indiske retter fra bunnen av. I tillegg lærer dere å lage nan, roti og ris på den indiske måten.

Dere får en grunnleggende introduksjon til det indiske kjøkken, og lærer mer om historien og tradisjonene bak indisk kokekunst. Hver kursdag er det 1-2 retter som står i fokus.  

Alle deltakerne får med seg eget skriv med oppskrifter, fremgangsmåte og hemmelige tips fra de indiske kokkene. 

Påmelding

Ring oss på 47 65 27 24 eller send en epost til post@newdelhi.no

Kurset arrangeres hver helg fram og med februar 2020.

Du kan også kontakte oss hvis du har spørsmål, eller for å høre hvilke kursdatoer som er tilgjengelige. 

Velkommen til et innholdsrikt, smakfullt og morsomt kurs!

Les også: Chefs Table laget av Shyam Longani

Reserver bord

New Delhi åpner endelig dørene igjen, og vi gleder oss til å ønske gamle og nye gjester velkommen til deilig indisk mat.