Er du på jakt etter gode restauranter i Oslo?

I Oslo finnes det en rekke unike og gode restauranter, og hos New Delhi er vi blant de beste på indisk mat. Restauranten har plass til ca. hundre gjester, og tilbyr det beste innen indisk matkultur. Vi har nylig flyttet inn i nye og moderne lokaler sentralt plassert på Tjuvholmen, og har siden 2012 gledet byen med det beste fra det indiske kjøkken. Vi tilbyr bordreservering, drop-in, takeaway og catering.

Høres dette ut som noe for deg? Besøk oss på Tjuvholmen Allé 2. Velkommen!

Hvorfor prøve New Delhi?

I 2018 flyttet vi inn i nye og moderne lokaler på Tjuvholmen i Oslo. Med stilfullt og varmt interiør, hyggelig personale og profesjonelle kokker, kan vi garantere at du får en kulinarisk opplevelse. Restauranten har plass til 100 gjester, og vi tilbyr eksklusive middagsretter til fornuftige priser. Her kan du ta en helaften fylt med deilige matretter og drikke. Vi kan blant annet tilby et unikt vinkart som vi stadig eksperimenterer med.

Menyen vår består blant annet av indisk fisk, kjøtt, vegetar eller tandooriretter, og rettene kan enkelt kombineres med flere retter. Du kan også velge å prøve en av husets ferdigkomponerte indiske flere-retters. Alle våre retter er proppfulle med sesongens ferske og smakfulle råvarer. Uansett hva du foretrekker av smak, gir vi deg en unik opplevelse.

De fleste av våre retter kan tilpasses egne ønsker. Velg blant annet mellom styrkegradene mild, medium, madra, vindaloo og tandaloo. Mild er en god start for nybegynnere og barn. Medium er en anelse for sterk for nybegynnere. Madras er sterk og god. Vindaloo er meget sterk. Tandaloo er supersterk.

Det er de smaksrike oppskriftene og den innholdsrike menyen vår som gjør oss til en av de beste blant Oslos mange gode restauranter.

Les mer: Indisk restaurant

Best på indisk mat

Vi er blant de beste på autentisk indisk mat i Oslo, og dette er fordi vi baserer rettene våre på oppskrifter som har gått i flere av familiens generasjoner. På denne måten kan vi by på en slags hemmelig smaksopplevelse.  

Det som egentlig gjør at indisk mat får den unike smaken er sammensetningen av

krydderne – ikke at selve ingrediensene er så fremmede og eksotiske. Selve hemmeligheten bak å lage god, indisk mat er å tilføre de ulike ingrediensene i riktig rekkefølge, og ikke å hive alt oppi samtidig. Vi følger ingrediensene på en reise fra begynnelse til slutt. Krydderne gir nemlig fra seg sin egen smak og lukt ut i fra når de tilsettes.

I India vil du oppleve store geografiske forskjeller både i kultur og mat. Retter som kylling korma og kylling tikka masala er blant de mest kjente fra nord, og disse er preget av mektige og smaksrike sauser. Det er også dette menyen og oppskriftene våre er preget av. Da vi startet i 2012 hadde vi et ønske om å gi en unik opplevelse blant mange gode restauranter i Oslo. Her gikk vi for å bli blant de beste på indisk mat.

Les mer: Ny restaurant Oslo

Vår restaurant kan tilby et spennende vinkart. Vi serverer også mineralvann, kaffe, indisk te, gjerne med en avec. Cognac, marc, calvados, grappa, rom og armagnac.

Vi står bak New Delhi

Familien Singh driver New Delhi, og kommer opprinnelig fra den nordindiske delstaten Punjab. Selv om restaurantens meny har matretter fra hele India, er rettene først og fremst basert på oppskrifter fra Punjabi-kjøkkenet, som kjennetegnes av en forkjærlighet for friske grønnsaker og urter. Hos oss vil du få autentisk indisk mat som er utelukkende tilberedt av ferske og friske råvarer, og ikke frosne eller hermetiske. Våre indiske gourmetkokker står ved tandoori-ovnen og tilbereder et utvalg av eksklusive indiske matretter.

New Delhi har servert indisk mat fra det nordindiske kjøkken i hjertet av Oslo siden 2012, og vi er stolte av fremdeles tilby våre gjester en spennende reise i indisk mat-kultur.

Velkommen til oss for en hyggelig aften og en uforglemmelig restaurantopplevelse!

Les mer: Spisesteder i Oslo sentrum

Bestill bord: