Main Page

About us

By mars 30, 2015 No Comments

Singh-Dynastiet

De har testet oslofolks chilitoleranse i snart 30 år. Nå kommer stamgjestenes barn med egne barn for å spise Singh-familiens tandoori og tikka. Dagens Næringsliv, 13. Mai 2011.

Ekte indisk tandoori

Tandoor ovnen har alltid vært en viktig del av det indiske kjøkken. Grillkullene på bunnen av denne dype ovnen sikrer en temperatur på 360-380 grader. Trekullet gir grillmaten en delikat smak!. Kjøtt og fisk vi benytter er dessuten marinert på ulikevis.

Fem styrkegrader

Vårt kjøkken bruker fem styrkegrader: Mild, medium, madras, vindaloo og tendaloo. Mild er en god start for nybegynnere og barn. Medium er allerede en anelse for sterk for begynnere. Madras er sterk og god. Vindaloo er meget sterk. Tandaloo er ekstrastert.

Enkleste kommunikasjon er å ringe oss for bordbestilling, take away, catering eller event: +47 95 09 01 26 eller +47 22 33 63 72 & +47 22 33 63 73 (12.00 – 23.00) eller alternativt sende oss en E-post: post@newdelhi.no.

Henting av mat i restauranten vår i Øvre Slottsgate 10, 0157 i Oslo sentrum.